Huidverbetering

Maak je huid gezonder met natuurlijke producten van wereldklasse

Een gezonde huid krijgt een andere betekenis.

We gebruiken producten die zijn vrij van chemische kleur en geurstoffen, minerale oliën, lanoline en gedenatureerde alcohol, stoffen die je huid en gezondheid schaden.

De verpakking oogt bescheiden maar het is een merk van wereldformaat, hip, no-nonsense en inovatief

Iedere huid is anders

Om doelgericht te kunnen behandelen voeren we iedere keer een huidanalyse uit, waarbij uw huidconditie in kaart wordt gebracht, dit is de eerste stap naar huidverbetering.

Aan de hand daarvan wordt er een gepersonaliseerde behandeling uitgekozen die rekening houdt met jouw behoefte. Zodat u kunt genieten van een vakkundige aanpak.

Gepersonaliseerd huidadvies

Achteraf krijgt u een gepersonaliseerd huidadvies om uw huid thuis in optimale conditie te houden.

Klaar voor jouw huidverbetering maak dan nu een afspraak!!!!

PRO SKIN 30

Veel resultaat op korte tijd: gedurende 30 min wordt uw huid behandeld naar wat ze op dat moment het meest nodig heeft. Ideaal voor mensen met een drukke agenda of voor tussentijdse behandeling.

30min
40€

PRO SKIN 60 COMFORT BEHANDELING

Een huidverbeterende behandeling aangepast aan de behoefte van uw huid. Na een grondige huidanalyse wordt het ideale huidprogramma voor u gekozen. Dubbele reiniging-facemapping-exfoliatie-extracties-touch therapie (massage)-booster met masker-dagverzorging

60min
70€

PRO SKIN 75 FULL COMFORT BEHANDELING

Comfort behandeling met een extra touch therapie (massage) of een extra contour masker

75min
80€

CLEAR START JEUGD

Korte zuiverende behandeling afgestemd op jonge onzuivere huiden.

50min – 50€

Iedere huid is uniek

We voeren steeds een facemapping uit.

Dankzij deze huidanalyse brengen we uw huidconditie in kaart en zetten we de eerste stappen naar een gezondere huid.

RainPharma

Rainpharma is een 100% Belgisch merk dat staat voor een gezonde totaalaanpak zonder chemische toevoegingen noch bewaarmiddelen en doen wat ze beloven.

Onze Rainpharma gelaatsverzorgingen zijn gericht op een gezonde en stralende huid en bij elk bezoek wordt opnieuw gekeken naar de conditie van je huid. Iedere gelaatsverzorging is dan ook steeds op maat.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

RainPharma staat voor een holistische aanpak.

Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door de juiste dingen te eten en te drinken je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt?

Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken.

Wil je nog beter resultaten?

Kies dan voor een huidkuur. 4 tot 8 weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

Het resultaat is de beste versie van jezelf. Geen camouflage maar een opvallend gezondere huid die echt straalt, goed aanvoelt en perfect in balans is. Ben jij er klaar voor? Boek nu je kuur en ervaar zelf het resultaat een stralende huid binnen 2 maanden.

Rainpharma Treatment

Korte kennismakingsbehandeling of een snelle opfrissing van je huid

30min
40€

Rainpharma Treatment

Gelaatsbehandeling (1 masker)

75min
80€

RainPharma Treatment

Uitgebreide gelaatsbehandeling (met 2 maskers)

90min
90€

Iedere huid is uniek

We voeren steeds een facemapping uit.

Dankzij deze huidanalyse brengen we uw huidconditie in kaart en zetten we de eerste stappen naar een gezondere huid.