Hallo! Ik ben Deborah

Als erkend diëtiste wil ik je graag persoonlijk begeleiden naar een eet- en levensstijl waar je lijf blij van wordt.

Het is mijn doel om mijn kennis verstaanbaar en praktisch me jou te delen. Tijdens mijn consultaties pas ik de principes van intuïtief eten toe om je te helpen een goede relatie te ontwikkelen met voeding en jouw lichaam. Stap per stap leer ik je hoe je je lichaam kan vertrouwen én respecteren.

In een individueel begeleidingstraject staan jouw noden centraal. Vanuit een gewichtsneutraal kader gebaseerd op de principes van intuïtief eten reik ik topics aan die hierbij aansluiten zodat je zo snel mogelijk de stappen kan zetten die jij nodig hebt om je beter te voelen.

Ben je op zoek naar meer vrijheid en rust in je hoofd op het vlak van eten?

Wil je je graag beter in je vel voelen en niet meer van dieet naar dieet moeten gaan?
Welkom!

Wil je graag meer weten over hoe ik je kan helpen of wens je meer info over intuïtief eten? Klik dan even door naar de website www.blijlijf.be of stuur je vraag door naar info@blijlijf.be

Intake consult

Tijdens het eerste gesprek neem ik de tijd om uitgebreid kennis te maken. Ik probeer een inzicht te krijgen op jouw leefwereld (gezin- en werksituatie, hobby’s, sociaal netwerk,..). Ook het gebruik van medicatie, fysieke klachten, dieetgeschiedenis, stressniveau en slaapgewoonten komen aan bod. Op het einde van het gesprek heb jij een duidelijk beeld van mijn werking en heb jij je doelen concreet gemaakt.

Je kan na de consultatie beslissen of je een vervolgafspraak wenst in te plannen.

60€

60 min

Vervolgafspraken

Tijdens de opvolgconsultaties luister ik naar jouw ervaringen, gedachten en gevoelens. De inhoud van de sessies hangt grotendeels af van jouw noden op dat moment.

Je beslist zelf met welke frequentie je wenst af te spreken.

50€

50 min

Goed om te weten

Hoe werkt de betaling?

De betaling gebeurt meteen na de consultatie en kan cash of via overschrijving met de Payconic app.

Terugbetalingen door mutualiteiten

Afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten, heb je recht op een terugbetaling. Op de website van je ziekenfonds kan je de nodige documenten terugvinden. Breng deze zeker mee naar de consultatie.

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten.