Hallo! Ik ben Deborah

Als erkende diëtiste wil ik je graag persoonlijk begeleiden naar een gezonde en duurzame eet- en levensstijl waar je lijf blij van wordt.

De keuzes die we maken op vlak van voeding en levensstijl spelen een grote rol in hoe we ons voelen en presteren. Zonder te streven naar perfectie, is het mogelijk om te genieten van de positieve gevolgen van evenwichtige en gezonde keuzes.

Het is mijn doel om mijn kennis verstaanbaar en praktisch me jou te delen. Daarnaast pas ik ook de principes van intuïtief eten toe om je te helpen een goede relatie te ontwikkelen met voeding en jouw lichaam.

Laten we samen op zoek gaan naar een manier van eten waarop jij je fysiek en mentaal het beste bij voelt.

Consultaties

  • Gezond eten en afslanken
  • Voeding bij hart- en vaatziekten (hoge bloeddruk, hoge cholesterol)
  • Voeding bij ontregelde suikerspiegel/diabetes type 2
  • Voeding bij maag- en darmklachten
  • Vegetarische en veganistische voeding
  • Allergieën en intoleranties
  • Voedingstips, recepten en productinformatie
  • Staat iets niet in het lijstje? Stuur je vraag door naar info@blijlijf.be

Gratis verkenningsgesprek

15 min

Twijfel je nog of wil je graag meer weten over hoe ik je kan helpen? Boek dan gratis een verkenningsgesprek waarin je uitlegt wat jouw klachten en uitdagingen zijn. Op basis van jouw noden bepalen we samen hoe ik jou het beste kan begeleiden.

Intakeconsult

Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek neem ik de tijd om te luisteren naar jouw huidige eet- en leefgewoonten, je verwachtingen, streefdoelen en motivatie.

Er zal ook een volledige lichaamsanalyse uitgevoerd worden. We zullen samen geïndividualiseerde lange en korte termijn doelen opstellen en het vervolg van de begeleiding bespreken.

Je ontvangt alvast een aantal richtlijnen en praktische tips waarmee je ondertussen al aan de slag kan. Indien dit nodig is, breng je op de eerste consultatie de doorverwijsbrief van je arts en een kopie van je laatste bloedonderzoek mee.

60€

60-90 min

Tweede consultatie

Tijdens het tweede gesprek evalueren we je ervaringen, gedachten en gevoelens over het aangepaste eetpatroon.

Is het haalbaar voor je, welke eventuele problemen zijn er? We gaan dieper in op bepaalde zaken en stellen nieuwe doelstellingen.

40€

30-45 min

Vervolgconsultaties

Wanneer en hoe vaak iemand op controle komt, wordt individueel bepaald. Dit kan wekelijks of eenmaal per twee weken zijn, afhankelijk van persoon tot persoon.

Hier krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele moeilijkheden te bespreken. De bedoeling is hier je blijvend te ondersteunen en te motiveren.

25€

30 min

Goed om te weten

Hoe werkt de betaling?

De betaling gebeurt meteen na de consultatie en kan cash of via overschrijving met de Payconic app.

Terugbetalingen door mutualiteiten

Afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten, heb je recht op een terugbetaling. Op de website van je ziekenfonds kan je de nodige documenten terugvinden. Breng deze zeker mee naar de consultatie.

Als zelfstandige diëtiste ben ik erkend door het RIZIV en lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten.